Casa de vanzare cu livada Cisnadioara

· De Vanzare
Pret €145.000
EXCLUSIVITATE COMISION 0%

Locatie

Unnamed Road, România

RE/MAX XUX va ofera spre vanzare , cu comision 0% de la cumparator, o casa situata intr-o zona frumoasa a Cisnadioarei, avand o priveliste minunata.

Cisnadioara este un sat pitoresc , situat la 10 km de Sibiu si la 2 km de Cisnadie. Acum 850 de ani primii colonisti germani pun bazele localitatii. Cisnadioara a gazduit multe generatii de localnici si multi turisti care isi regasesc recrearea aici. Azi Cisnadioara este o localitate cu viitor, devenind un cartier rezidential al Sibiului, cu casele si vilele amplasate in jurul satului. Satul pastreaza farmecul trecutului, casele vechi sasesti iti fac cu ochiul, biserica fortificata a fost refacuta in 2011/2012 si este gazda multor evenimente culturale, urmate de o invitatie la petrecere in curtea sau in casa parohiala. Piesa centrala a localitatii este ‘’cetatea’’ – biserica fortificata in stil romanic construita din piatra intre 1162 si 1223, situata pe dealul inconjurat de Valea Argintului, cu care toti locuitorii se identifica si se mandresc.

Casa are o suprafata de 300 mp, si este formata din 6 camere spatioase, 2 holuri, bucatarie, 3 bai, terasa si doua garaje, dispune de geamuri termopane, fosa septica si fantana proprie. Imobilul este construit pe o suprafata de 200 mp, grosimea zidurilor ajunge la 40cm asigurand o temperatura calda pe timp de iarna si racoroasa vara deoarece casa are si izolatie termica. Doua bai au gresie si faianta, a treia fiind neamenajata. Casa dispune de un boiler de 120L. Atmosefera casei este una de liniste si relaxare. Terenul in suprafata de 4300 mp avand aproximativ 400 de pomi fructiferi tineri si 100 butuci de vie.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc o oaza de liniste. Se preteaza pentru investitie avand un randament bun, existand o sursa de venit din livada si vie. Are toate utilitatiile si confortul pentru a fi locuita imediat.

Special pentru dumneavoastra oferim COMISION 0% la cumparare si consultanta imobiliara gratuita. Va invit sa vizionati acesta proprietate!

Invităm agenții din piață la colaborare! Vă oferim comision pentru munca depusă!

Voturi
[Total: 0 Media: 0]

Detalii Aditionale

  • Transport Public:
    -
  • Facilitati in Vecinatate:

    Casa de vanzare cu livada Cisnadioara

  • Alte Detalii:
    Casa de vanzare cu livada Cisnadioara

Agent ReMax

Alexandra Falamas

RE/MAX Xux

0371 306 055
0744 208 031

Sales Associate

Contact

Message has been sent successfully.
Sunati Acum!