Casa individuala P+M 215mp construiti Selimbar zona Bungard

Case/Vile · De Vanzare
Pret €115.000
COMISION 0%

Locatie

Unnamed Road, Bungard 557260, România

Ansamblu rezidential de case individuale Sunny Hill este situat in Selimbar, zona Bungard la doar 5 km de Shopping City Sibiu. Proiectul este pozitionat intr-o zona cu o panorama superba, spre muntii Fagaras si orasul Sibiu. Ansamblu este compus din 116 locuinte individuale cu un design inedit inspirat din arhitectura specifica rurala.,ceea ce face ca acest ansamblu sa iasa in evidenta.

Fiecare locuinta in parte are o suprafata utila intre 120-160 mp, avand o structura decomadata cu suprafete mari pentru toate incaperile casei, o terasa acoperita si balcoane. Regimul de inaltime este P, P+M sau S+P+M in functie de tipul de casa ales. Structura de rezistenta este executata pe fundatii continue de beton armat, structura cu stalpi, grinzi, plansee armate si zidarie portanta. Peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30cm, iar cei de compartimentare au grosimea de 12,5cm. Fiecare locuinta va fi bransata si contorizata individual la toate utilitatile ( apa cuenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica).

Fara comision la cumparator, reprezint vanzarea acestei proprietati imobiliare, Casa Tip 1 avand un regim de inaltime P+M cu o suprafata construita de 215mp si o suprafata utila de 159mp. Spatiul locativ al casei este impartit in zona de zi si zona de nopate avand si saptii destinate depozitarii. Zona de zi se afla la parterul casei si este compus din living cu bucatarie deschisa, dinning, hol, baie, semineu, terasa iar zona de noapte pozitionata la etaj este compusa din 3 dormitoare, hol, baie, dressing, 3balcoane. Suprafata terenului este de 563mp.

Pentru fiecare casa din ansamblu exteriorul se preda la stadiu de cheie iar interiorul la stadiu de alb si dispune de urmatoarele finisaje.

Finisaje exterioare:
– fatada este izolata cu polistiren de 10cm EPS 80 si tencuiala decorativa;
– elemente ornamentale din lemn;
– usa de intrare principala este din PVC culoare stejar auriu, in acelas ton cu tamplaria PVC de la geamuri;
– curtea imprejmuita cu gard usor de delimitare

Finisaje interioare:
– pereti tencuiti cu glet;
– sape elicopterizate semiuscate;
– centrala termica in condensatie 24kw;
– instalatia sanitara trasata pe pozitie;
– instalatiile electrice de iluminat si prize sunt montate sub tencuiala si pe tavane;
– casa este echipata cu tablou general de distributie, motat pe holul de intrare, doze de ramificatie in fiecare camera pentru punctele de iluminat;
– locuinta este dotata cu prize pentru curenti slabi: TV, telefon, internet si care pot fi legate la coloana principala de alimentare a furnizorilor de servicii.

Oferta este potrivita pentru cei care doresc sa se bucure de liniste intr-o casa noua, dar in acelas timp sa fie aproape de oars.

Nu pierde ocazia, devino proprietar! Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Voturi
[Total: 0 Media: 0]

Detalii Aditionale

  • Transport Public:
    -
  • Facilitati in Vecinatate:

    Casa individuala P+M 215mp construiti Selimbar zona Bungard

  • Alte Detalii:
    Casa individuala P+M 215mp construiti Selimbar zona Bungard

Agent ReMax

Alexandra Falamas

RE/MAX Xux

0371 306 055
0744 208 031

Sales Associate

Contact

Message has been sent successfully.

Proprietăți similare (6)

Sunati Acum!