Casa la tara de vanzare langa Sighisoara

Case/Vile · De Vanzare
Pret €35.000
EXCLUSIVITATE! COMISION 0%!

Locatie

Teline, Sibiu, Romania

Casa la tara de vanzare langa Sighisoara

EXCLUSIVITATE! COMISION 0%!

RE/MAX XUX ofera spre vanzare casa cu livada in sat Teline, com. Bradeni jud. Sibiu. Teline este un sat retras si linistit de pe valea Hartibaciului. Se afla situat la 30km de orasul medieval Sighisoara si la 90km de Sibiu.

Drumurile lungi duc la locuri simple. In Teline timpul se scurge diferit!
Iti doresti sa traiesti lent, dar mult mai profund, sa inlocuiesti privelistea gri cu nuante de verde si albastru, mirosul orasului cu cel de iarba proaspat cosita, zgomotul masinilor cu cantecul greierilor?
Iti propun aceasta casa speciala cu o livada de poveste! Terenul aferent curtii si gradinii se intinde pe o suprafata de 2000mp. Livada tanara plina de pruni, meri, visini, nuci, ciresi se desfasoara pe o suprafata de 4000mp, fiind in panta pentru un climat prielnic dezvoltarii fructelor. Casa are o suprafata construita de 195mp si este compusa din 2 dormitoare, o baie si o bucatarie cu living, open space. Este nou renovata, dotata cu centrala termica pe lemne, calorifere, geamuri termopane, gresie, faianta, usi interioare si exterioare noi. Izolatie termica in pod, canalizare cu fosa septica. Mai exista un corp de cladire in care este amenajata o bucatarie de vara cu spatiu de servit masa.

Casa se vinde mobilata, cu corpurile de iluminat si toate dotarile, facilitand o mutare cat mai usoara si reducand in acest fel costul cumparatorului.

Casa din Teline iti poate aduce si un venit! Poti sa deschizi un magazin, poti face o brutarie, poti accesa fonduri pentru o plantatie de nuci, poti face agricultura de subzistenta si sa intri intr-un parteneriat cu ASAT (Asociatia pentru Sustinerea Agriculturii Romanesti), poti infinta o pensiune agroturistica, o microferma. Te poti folosi de traseul de biciclete care leaga satele sasesti din Viscri pana in Sighisoara. Poti fi un pilon important in dezvoltarea comunitatii!

Fericirea o poti gasi la Teline!

Pentru agenții din piață sau colaboratori oferim comision în vederea vânzării!

Detalii Aditionale

  • Transport Public:
    -
  • Facilitati in Vecinatate:
    -
  • Alte Detalii:
    Casa la tara de vanzare langa Sighisoara Casa se vinde mobilata, cu corpurile de iluminat si toate dotarile, facilitand o mutare cat mai usoara si reducand in acest fel costul cumparatorului.

Agent ReMax

Contact

Message has been sent successfully.

Proprietăți similare (3)

Sunati Acum!