De vanzare apartament 3 camere zona Stefan cel Mare

Apartamente noi · De Vanzare
Pret €93.000
EXCLUSIVITATE! COMISION 0%!

OPORTUNITATE pe Stefan cel Mare! Exteriorul nu se modifica, interiorul poate fi ca in visul tau! Nu permite ca visul sa se spulbere, analizeaza oferta imobiliara.

RE/MAX XUX scoate la vanzare in exclusivitate si COMISION 0% un apartament generos ca suprafata, 117mp situat intr-o zona foarte buna cu o panorama deosebita asupra orasului. Apartamentul este pozitionat pe Stefan cel Mare si face parte dintr-un complex de locuinte construit in 1997. Este compus din 3 camere mari dispuse pe doua nivele. Nivel 1: hol, living, camera, bucatarie, baie, wc servici. Nivel 2: hol, camera, baie. La etajul 3 este uscatoria blocului, iar la demisol se afla pivnita cu geam in suprafata de 16mp. Imobilul dispune de curte interioara comuna si este printre putinele blocuri in care gasim amenajat si un buncar.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc confortul unei locuinte pozitionata intr-o zona perfecta. Se preteaza si pentru investitie avand un randament foarte bun.

Special pentru dumneavoastra oferim COMISION 0% la cumparare si consultanta imobiliara gratuita. Va invit sa vizionati acest apartament, poate fi noul dumneavoastra camin!

Invităm agenții din piață la colaborare! Vă oferim comision pentru munca depusă!

7,374 total views, 0 views today

Voturi
[Total: 2 Media: 2.5]
De vanzare apartament 3 camere zona Stefan cel Mare written by Alexandra Falamas average rating 2.5/5 - 2 user ratings

Detalii Aditionale

-

De vanzare apartament 3 camere zona Stefan cel Mare

De vanzare apartament 3 camere zona Stefan cel Mare

Locatie

Stefan cel Mare nr.7, Sibiu, Județul Sibiu, România

Agent

Alexandra Falamas

RE/MAX Xux

0371 306 055
0744 208 031

Sales Associate

Contact

Message has been sent successfully.

Proprietăți similare (23)