De vanzare casă / vila cu 7 camere zona Piata Cluj

Case/Vile · De Vanzare
Pret €210.000
COMISION 0%

Locatie

Piata Cluj I, Sibiu, România

Urmatoarea oferta imobiliara ti se potriveste? Parcurge descrierea si programeaza o vizionare pentru a te convinge. Nu pierde ocazia de a fi noul proprietar!

Fara comision la cumparator, reprezint vanzarea acestei proprietati imobiliare situata in zona Piata Cluj. Casa individuala D+P inalt+E+Pod mansardabil, cu o suprafata construita de 420mp si o suprafata utila de 300mp. Terenul aferent proprietatii are o suprafata de 331mp din care 176mp curte libera. Anul de constructie este 1996 cu imbunatatiri aduse in 2004.

Prin folosirea materialelor de calitate la construiea casei cat si la finisare, casa ofera o admosfera placuta si un spatiu confortabil. Demisolul are o suprafata utila de 70mp. Spatiile care il compun sunt: hol, chicineta, camera tehnica cu wc servici, camera administrativa si pivnita. Parterul este compus din hol, bucatarie inchisa, living, birou, 2 dormitoare, baie cu geam si casa scarii. Etajul este compus din living cu bucatarie tip open space avand o suprafata de 50mp si iesire pe terasa, 2 dormitoare, baie cu geam. Podul este podit si are o suprafata utila de 140mp perfect pentru a fi amenajata o mansarda.

Oferta este potrivita atat pentru sectorul rezidential cat si pentru sectorul comercial. In sectorul rezidential oferta se adreseaza celor care isi doresc confortul unei case dar au si posibilitatea de a impartii casa cu familia fara vreun discomfort. In sectorul comercial oferta se adreseaza celor care sunt in cautarea de birouri, cabinete, clinica.

Zona in care se afla pozitionata casa este aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, statii pentru mijloace de transport in comun, magazine. Acces usor si catre Centura Sibiului 6.6km (7min). Parcarea se realizeaza atat stradal cat si in curtea imobilului.

Nu pierdeti ocazia de a fi noul proprietar! Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Voturi
[Total: 1 Media: 5]
De vanzare casă / vila cu 7 camere zona Piata Cluj written by Alexandra Falamas average rating 5/5 - 1 user ratings

Detalii Aditionale

  • Transport Public:
    -
  • Facilitati in Vecinatate:

    De vanzare casă / vila cu 7 camere zona Piata Cluj

  • Alte Detalii:
    De vanzare casă / vila cu 7 camere zona Piata Cluj

Agent ReMax

Alexandra Falamas

RE/MAX Xux

0371 306 055
0744 208 031

Sales Associate

Contact

Message has been sent successfully.

Proprietăți similare (6)

Sunati Acum!