Vila de vanzare in Talmaciu

Case/Vile · De Vanzare
Pret €149.000
EXCLUSIVITATE, COMISION 0%!

Locatie

Strada Mihai Eminescu, Tălmaciu, Județul Sibiu, România

REMAX XuX Sibiu ofera spre vanzare in EXCLUSIVITATE si cu COMISION 0% de la cumparator o vila frumoasa, asezata la poalele muntilor.

Imobilul beneficiaza de o structura P+1E+M, cu o curte generoasa de 400 mp, garaj si camera de distractie.

Amprenta casei este de 150 mp si la parter acestia sunt impartiti intre o camera de oaspeti/birou cu o masa care poate acomoda 8-10 persoane, o baie mare care este echipata cu toate utilitatile moderne, inclusiv cabina de dus cu hidromasaj si o camera de distractie foarte spatioasa care este echipata cu masa de ping-pong si aparate de fitness. De asemenea avem alaturat si garajul care beneficiaza de o usa automata, cu intrare din strada si in care incap cu usurinta 2 masini.

Urcand la etajul 1, intram intr-un living spatios care este dotat cu canapele de piele, un spatiu de citit/relaxat si cu iesire spre balcon. In continuare intram intr-o bucatarie mare care este echipata cu toate utilitatile moderne necesare si avem de asemenea aici loc de luat masa pentru 8 persoane si o camara. Tot la etajul 1 gasim o baie generoasa, foarte frumoasa, utilata modern si, de asemenea, 3 dormitoare, fiecare mobilat.

La mansarda, spatiul este de 120 mp si intram in sufrageria si bucataria OPEN SPACE cu geamuri mari si vedere spre munte. Si la mansarda avem 3 dormitoare si o baie, rezultand un total de 6 dormitoare si 3 bai pentru tot imobilul

Aceasta vila este impartita in 2 apartamente separate pentru fiecare etaj, iar parterul poate fi folosit ca spatiu de primit oaspeti sau transformat de asemenea intr-un alt apartament. Imobilul este superb, iar suprafata locuibila de 420 mp si curtea de 400 mp cu loc de gratar, loc de luat masa si cu un mic lac cu pesti o fac sa aiba un raport calitate/pret foarte bun.

Imobilul este la vanzare complet mobilat si utilat, absolut tot ce este in el ramane (bucataria si baia de la mansarda se vor preda finalizate). Datorita faptului ca Agentia noastra beneficiaza de contract de exclusivitate, cumparatorul nu va avea comision la incheierea tranzactiei, astfel investitia initiala va fi minima.

Film prezentare proprietate: https://youtu.be/zazUzcsb1ZE

Optiuni

Detalii Aditionale

  • Transport Public:
    -
  • Facilitati in Vecinatate:

    Vila de vanzare in Talmaciu

  • Alte Detalii:
    Vila de vanzare in Talmaciu

Agent ReMax

Raul Nicusor Tarnaru

RE/MAX Xux

0371 306 055
0756 244 404

Broker/Owner

Contact

Message has been sent successfully.

Proprietăți similare (3)

Sunati Acum!